Kims baby bump <3


The real housewives of Miami

Eftersom jag inte har fler avsnitt att kolla på av real housewives of BH så har jag börjat kolla på Miami tjejerna. Har inte fått nån real uppfattning av alla än men jag kan säga att Joanna modellen är sjuuuuukt snygg!!!


Mat mat mat

Åt nyss och tog en till portion... Varför blir jag inte mätt? Och ringde nyss pappa för jag har ätit upp chipsen här hemma... Need more! Jag har säkert gått upp i vikt den här veckan..
Men åh vad jag älskar att äta!!!!!!
Skulle inte banga på det här.. Åhhhh dregel


Gift

Fick jättefin present av Gamze! Elizabeth Arden mascara och lancome ögonskugga blev jätteglad :) tack gämz!


What to do

Godmorgon!
Nyss ätit klart en stor frukost.. Har inget att göra idag så kanske tar en promenad eller åker till Farsta centrum :)
Ha en bra dag!
Ska nog passa på att fixa naglarna idag också


Rouge dior 448 rose tulipe tulip pink

Jag har alltid gått förbi den här varje gång jag kollar på dior avdelningen och en gång var jag ute med Musse och shoppade och då visade jag den här fina för honom och gissa vad jag fick i födelsedags present från han!? JA! Hur gullig? Jag blev så himla glad!
Kolla vad fin den här. Tack Sully!


Birthday gifts

Hej!
Har totalt glömt visa er vad för fint jag fick i födelsedagspresent :( men det ska jag göra snart!
Idag vaknade jag ganska sent för jag hade det svårt att somna igår. Varför? Två dagar i rad nu. I alla fall, har bara varit hemma idag och haft det lite tråkigt så jag städade mitt rum igen. Tog bilder på mina presenter och nu tänkte jag ta bild på det jag fick från makeupstore för jobbet i måndags.
Hmm.. Vad ska man göra sen då? SPADAG! Yay längesen!!
Ha en bra dag!

Åh tänk om man hade det här hemma...


Cozy day

Hej!
Idag åt vi sushi och kollade på film här hemma. Vi började kolla på struck by lightning eller vad den nu heter men herregud vad tråkig den var. Somnade nästan. Kunde inte ens kolla klart den så vi satte på första avsnittet av suits och snackade istället. Det har varit en mysig dag med bästa pandis :)
Snart är det middag och movienight hos henne då MÅSTE vi välja en bra film -.-


Paradise

Jag vill va där nu!


Tisdag

Vaknade ganska sent idag folk här hemma trodde till och med att jag va ute nånstans hahaha komisk morgon! Men det va jag inte jag va i min säng och i drömmarnas värld.
Vad har man för planer idag då? Min vän Amanda kommer över hit för middag och filmmys vad ska man kolla på hmm.. Men jag är sugen på sushi hoppas hon också är det!
Nu ska jag kolla lite serier, puss!


Happy india

Efter jobbet åkte jag till restaurangen happy india där lil bro jobbar och åt en god middag.... Ensam och kollade på när rafael jobbade haha. Hade en forever alone moment. Men maten är sååå gooood där man dör av njutning. Sen fick man te också! Mysigt :)


Clarion hotel

Idag jobbade jag i Clarion hotel sminkade kvinnor i ett hotellrum där jag ville bo!! Utsikten.. Shit asså tänk om man bodde här.


Look of monday

Påväg till jobbet nu! Ska bli kul :)
Känns som jag sminkar mig likadant nu förtiden inget annorlunda..

Ögon:
MUS Cupcake
Natural Palette guldig skugga
Hm Liquid liner
MUS Multi Lash mascara

Kinder:
MUS smog
MUS flower
MAC Minerlize Skinfinish Soft and Gentle

Läppar:
MUS Baby


Jobb

Godmorgon!
Åt nyss en stor frukost för att orka med dagen. Snart ska jag iväg mot stan för jobb med make up store. Ska bli kul!
Lite bilder från igår när jag va med bebis becka :)
Ha en bra dag!


Viktor&rolf flowerbomb

Alltså varje gång jag går in i nån butik där dom säljer parfym så går jag alltid till Flowerbomb och sprayar den haha den är så god!! Vill så köpa den.. Nästa gång jag ska köpa en parfym blir det den här!


Goodmorning sunday

Godmorgon!
Igår var vi hos Sully vi firade alla som fyllde år den här månaden vilket var många. Det va jättekul och mysigt :)
Sen blev en liten flicka jättetrött och myste med mig haha <3
Snart kommer rebecka hit sen ska vi dra en sväng till Farsta centrum!
Ha en bra dag :)


Todays

En sen dagens look :)
Älskar min nya blush flower <3

Ögon:
Natural Palette, offwhite matt skugga
MUS Smog
HM Liquid liner
MUS Multi Lash mascara

Kinder:
MUS Smog
MUS Flower
MAC Minerlize Skinfinish Soft and Gentle

Läppar:
MUS Baby


Flower

När jag var i Farsta häromdagen gick jag självklart in till make up store och då haffade jag mig en ny blush som heter Flower. Den är så otroligt fin! Finns inte alls många kvar av den och det fanns bara två kvar i Farsta och Johannes som jobbar där tipsade om den och den är jättebra att ha i sin frilans väska! Passar alla. Min nya favorit :)


Yesterdays awkward picture

Det här är enda bilden jag tog på mig själv igår. Glömde ta dagens makeup bilder :( så det får bli dagens awkward bild på perrongen :)


Surprise!

Hej!
Idag fick Sully en surprise dinner! Det va jättekul han blev verkligen surprised :) åt god mat och efterrätt och hade det jätte trevligt! Nu är jag för trött för att ens göra något men ska kolla ett avsnitt av nåt serie sen blir det nog godnatt för mig!


Todays smoke

Ögon:
MUS Cupcake
Natural Palette, brun skugga i globlinjen
Hm Liquid liner
MUS Multi Lash mascara

Kinder:
MUS Smog
MUS Peach
MAC Minerlize Skinfinish Soft and Gentle

Läppar:
MUS Baby
MAC Lustreglass in Lustrerose


Funday with D

Hej!
Kom hem några minuter sen efter en heldag med bästa derya. Vi åkte till Farsta för lite shopping fick med mig hem en ny blush som Johannes tipsade om den är hur fin som helst! Visar den imorgon :)
Efter Farsta åkte vi hem till derya och fick shoppa lite där med från hennes kollektion haha! Fick en jättefin kappa som jag älskar. Efter det drog vi till centrum och åt pizza och bara snacka skit. Hade en mysig dag!
Nu blir det lite städning i mitt rum sen får jag nog sitta framför mina serier.
Puss!
Btw älskar deryas spegel lampa! Den kan ändra färg vill också haaa. Och vi hittade gamla bilder på oss när vi va små hahahaha


Eyeliner

Tycker hennes sminkning ser jätte clean ut och älskar hur eyelinern står ut och att den är lite annorlunda lite mer cateye looken. Ska försöka recreate this look!


SEPHORA COLORFUL 9

Denna skönhet fick från min syster när hon åkte till italien och vet ni? Den används bara vid speciella tillfällen alltså jätte speciella för jag behandlar den här som min bebis. My precious. Så fina romantiska färger!
 

Pandalicious

Dagen har gått jättebra faktiskt. Jag gick aldrig till gymmet så tränade 30 min här hemma och har redan träningsvärk haha. Städade lite och sen lagade jag middag för ikväll kom amanda över för myyys. Det blev jättegott är faktist lite stolt :)
Efter maten kollade vi på pitch perfect bästa filmen ever!
Haft en mysig tisdag helt enkelt :)


Tisdag fisdag

Godmorgon!
Har nyss ätit en stor frukost för jag ska tänkte dra till gymmet men nu är det ju snart Ellen på tv och därefter keeping up :/ vad ska jag göra?.. Gymmet eller soffan med Ellen och kardashians och jenners? Hmmmm... Äh vi får se.
Hoppas ni får en fin dag!


Suits

Kollade på nya avsnittet av suits ikväll med min syster! Åh vad vi har längtat :)
Idag va typ kolla-på-nya-avsnitt dagen för mig haha. Äntligen blev jag klar med mitt cv och mitt rum är skinande rent just nu. Ligger i sängen och känner mig en aning trött. Imorgon ska jag göra något vettigt iallafall ska till gymmet.... Kommer inte ens ihåg sista gången jag va där typ 5 månader sen? O Gud vad klumpig jag kommer vara imorgon vant even deal med tanken-.- men det är bara att köra!
Godnatt <3


Showstoppers

FINALLY.. ska njuta av donut och kktm <3


Skön dag

Godmorgon!
Vaknade ganska sent hehe i know. Sitter framför Keeping up och äter frukost nu och dricker världens godaste te grönt jul te :)
Häromdagen kom the bourne ultimatum på tv och jag fastnade HELT! Och vi har alla filmerna hemma men aldrig kollat så jag tänkte kolla på andra filmen ikväll! Tänkte kolla på kkytm men har typ inte kommit ut än i Sverige :(
Efter frukost ska jag börja med mitt cv!
OCH GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN SULLY! (Musse) :D
Ha en jättefin dag speciellt Sully! :)


Fridays

Hej!
Kom precis hem från en skön och rolig middag med världens bästa personer!
Hade det jättemysig och åt så himla gott.
Fick jättefint presenter så underbara vänner man har. Längtar tills jag kan visa upp va jag har fått i bday present från min syster men kan säga i alla fall att vi ska till rihannas konsert i juli!! Är så himla taggad. Tack bästa bästa sis ever! <3
Och tack alla idag för allting helt underbara är ni jag är förevigt tacksam! <3
Det kommer upp bra bilder på presenterna senare i veckan!
Jahap.. Ingen skola imorn för är ju klar haha sååå imorn blir det cv skrivande och städa mitt rum. Mitt run har aldrig varit såhär stökigt det är obeskrivligt jag kan inte ens förklara... åh. Men imorn ska allt fixas!


Model house

Sitter här på jobbet och idag är jag mest hårstylist! Efter jobbet blir det bday middag wohooo :)


PREMIÄR

Äntligen har väntat och har längtat!!!
Imorn!


Björn Axén

Den här bebisen är bäst!! Fick den i en goodiebag från makeupstores beauty show efter njaa jobbade doch. Har bara bra saker att säga om den här produkten. Den luktar gudomligt! den ger verkligen volym och stadga och den passar dom som har ganska platt hår som mig och vill ha det där studsen i håret. i just love it!

Sunday fun

Godmorgon!
Snart bli det jobb på model house är super excited men jag är så tröööött :(
Efter jobbet blir det birthday dinner igen med mina närmsta :)
Hoppas ni har en trevlig söndag!


No sleeping when i need it

Kan ej sova men måste vakna typ om några timmar åh.
Men kolla vad snygg rihanna va på british vogue! Åh tänk om man hade hennes utseende. En av dem snyggaste i världen är hon faktiskt!


The best

Best housewives är dom här brudarna + adrienne!


Risk taker

Kim sa att hon tog en fashion risk när hon gick ut med ysl menswear men hon worked it! Tyckte det passade henne jättefint och det va enkelt och inte massa grejsmojs. Gillar att the attention dras till skorna!


Finito

Igår blev man klar med utbildningen och jag klara det wohoo! I am now done! Men kommer sakna skolan och allihopa så mycket!! vi har lovat att hålla kontakten och det ska vi!
Lärarna bjöd på lite gott och vi fick våra diplom är så glad. Efter skolan gick vi ut på middag och firade oss!
Kommer sakna mina makeup girls! <3


Sugar skull

På första provet i tisdags sminkade jag sugar skull glömde visa det här i bloggen!


Avslutning

Goooodmorning guyysss!!!!
Idag är det sista dagen i skolan!! HYPE. Eller inte. Kommer sakna skolan och alla jätte mycket :( vi har liksom setts vaarenda dag och nu ba hejdå :(
Men efter idag är jag utbildad makeupartist inom både skönhet och karaktär!
Time to put on some makeup like audrey!


Kktm

Aldrig varit såhär taggad inför kktm! Snart kommer mina favvo serier ut och det innebär massa snacks under täcket med min lilla data och bara enjoy my time med mina serier. Aaah livet är skönt!


Fler bilder

Här kommer bilderna från Malins kamera!


Lamar cracks me up


Fröken julie Disney style

Hej!
Idag hade vi prov igen på karaktärs delen och det hade vi redan tränat på ni har sett den här looken men visar igen :)
Sminkade fina Malin som ställde upp som modell saknat henne! Vi tog några bilder med hennes kamera som hon ska skicka snart men än så länge får ni se på mina iphone bilder!


Loves it


Military shine

Godmorgon! Vaknade ganska tidigt idag för läkarbesök kom hem tunt tio och kunde sova en timme haha jag älskar sömn så jag tog the opportunity!

Jag har blivit kär i grönt ser det ut som. Ibland så tröttnar man på att ha samma färger varje dag så idag blev det militär grönt :)

Ögon:
Tre militär gröna skimriga nyanser från Natural Palette
MUS Smog
HM Liquid liner
MUS Multi Lash mascara

Kinder:
MUS smog
MUS peach
MAC Minerlize Skinfinish Soft and Gentle

Läppar:
MUS baby
MAC lustreglass lustrerose


Birthday dinner

Efter skolan så åkte jag direkt hem och gick ut och åt med min familj för fira min födelsedag. Det blev på Greken på hörnet. Bästa restaurangen ever. Vår familj går alltid dit på födelsedagar! Det va så gott och jag blev såå mätt! Sen när vi kom hem så bakade min syster en jättegod chokladtårta. Hon är så duktig :)
Hade en jättemysig födelsedag tack så mycket alla som hjälpte till för göra den mysig speciellt min fina familj!
Nu ska jag sova gott godnatt <3


Godmorgon tisdag

Usch längesen jag vakna kl 9. Det är typ som kl 5 på morgonen för mig haha jag är sååå trött. Men idag får jag inte va trött idag har jag prov!!! Galet nervös :(
Men vad tycker ni om mitt nya hår då? :)


Panda love

Kom hem några timmar sen åt sushi med pandis. Glömde ta bilder för att vi pratade sååå mycket saknat tönten!
Nu sitter jag och typ somnar på soffan. Ska upp tidigt imorn för prov är så nervös!
Btw, vad tycker ni om kims nya frisyr? Bangs! Tycker det passar henne men föredrar det vanliga på henne för med lugg ser hon en aning äldre ut


Monday

Börjar skolan idag med prov vecka efter ett långt jullov... Nu ska vi se hur det går.
Efter skolan blir det lunch dejt med amandis!

Ögon:
Alla skuggor från Natural Palette
Hm Liquid liner
MUS Multi Lash mascara

Kinder:
MUS Smog
MUS Peach
MAC Minerlize Skinfinish Soft and Gentle

Läppar:
Estée Lauder Dune rose


BEAUTY

Asså ju äldre kendall blir desto mer liknar hon Kim!!! Så coolt för dom har inte ens samma pappa. Åhhhh hon är dregel snygg


Kardashian style


Leafy tones

Gillar det diskreta gröna idag!

Ögon:
skrimrig grön skugga och brun skugga från Natural Palette
MUS Leaf
MUS Gel liner in black
Lancome hypnose doll eyes mascara

Kinder:
MUS Smog
MUS Peach
MAC Mineralize Skinfinish Soft and Gentle

Läppar:
MUS Swank lipstick


Godmorgon!

Vill passa på att gratta rafael på sin 19årsdag! Grattis!!! njut av ditt sista tonår :) inte som mig jag grät på min 18årsdag hahaha och om två dagar fyller man 20.... Mår dåligt av tanken.
Aja idag är det en fin dag solen skiner! Ha en bra dag :)


Middag

Idag hade vi middag hos oss våra grannar kom. Jag och min syster kollade på film pitch perfect såååå bäst! Bästa filmen ever älskar fat Amy :D hahaha så rolig!
Snart fyller vår lil bro Raffe år!! Bästa bro ever är han. Igår hämtade han mat från deras restaurang och mmmm så gott det va! Har haft svåra smärtor i munnen och inte kunnat äta på ett tag men jag har fått en bedövningssalva som jag brukar ta innan jag ska äta och det funkar verkligen haha men Gud vad gott det är att äta! Speciellt indisk mat från deras restaurang happy india :)


Kom till sveeerige!!!!


Love this


Party maybe?

Ögon:
MUS Muffin
MUS Pollution
MUS Smog
Lila och rosa skuggor från 88 Matte Palette
HM Liquid liner
MUS black eyepencil matte
MUS Multi Lash mascara

Kinder:
MUS Smog
MUS Peach
MAC Minerlize Skinfinish Soft and Gentle

Läppar:
Rosa matt färg från eleven lipstick Palette
Estée Lauder Dune Rose


Miami

Längtar tills baby bumpen kommer! Har typ aldrig vart såhär excited :) jo va ju det när det va kourtney men nu är det Kim som alltid drömt om det och nu äntligen!


Hej torsdag

Jag trodde hela tiden det va onsdag men nehe :)
Idag ska jag leta efter mitt sminkblock och se till att plugga lite börjar skolan nästa vecka med prov vecka sen är jag klar! Är så nervös. Men HOPPAS jag blir frisk innan måndag jag orkar ite sitta hemma och ruttna här på soffan framför tvn varenda dag! Det har gått mer än en vecka JAG BLIR GALEN... idag snackade jag med mig själv. Ja jag börjar bli galen. Fula virus.
Aja nu ska jag fortsätta med mitt liv... Soffa och tv woho!


Little riri inspo


Vill testa nu


Va är det för dag idag?

Den frågan kommer alltid upp nu förtiden då jag bara sitter hemma och är sjuk. Idag gick jag i alla fall ut då gick jag till Cityakuten och fick en ny medicin så jag ska kunna ääääta mat. Har levt på liquids i en vecka. Saknar mat. Saknat KÖTT KEBAB OXFILÉ MMMMM dregel. vill äta :(
Aja hoppas ni njuter av era måltider


Rihanna

Sitter och tittar på vs fashion show igen det är repris på tv. Fick rysningar och blev helt varm när Rihanna performed. Hon är ju helt grym pissar på mig!!!


Cara delevingne

Sminket <3 och hon förstås. Britt of course alla britter är snygga varför? Och gissa hur gammal hon är... Född 92!! Unbelievable :)


Grym!?

Hur awesome är inte kourt? Efter att fött sitt andra barn också. Inspiration :)


Khloe is best


Sjuk

Har inte bloggar så mycket för har inte nåt att blogga om. Har varit sjuk sen nyårsafton och det blir bara sämre. Så uppdateringen kommer inte vara på topp pga det så ni vet!

Ni får en rolig bild så länge :)


Golden beauty

Sminkade fina syster på nyår med guldiga toner!

Ögon:
Natural Palette, Guld skimmer
MUS Cupcake
Hm eyeliner
Lashes ardell 111

Kinder:
MAC Matte bronze
MUS Smog
MUS peach
MAC Mineralize Skinfinish Soft and Gentle

Läppar målade hon med MAC Ruby woo


Älskar den här looken på ms.perfect


New years makeup

Gott nytt år folket!
Börjar året med influensan woho :)

Ögon:
Guldskimrig skugga Natural Palette
MUS cupcake
Maybelline svart penna
MUS Multi Lash mascara
Lashes H&M

Kinder:
MUS smog
MUS peach
MAC Mineralize Skinfinish Soft and Gentle

Läppar:
MUS Baby
MAC lustreglass Lustrerose


RSS 2.0