kimye!!!

Omg vaknar och läser att Lala skriver grattis till kimmy som väntar barn med kanye! FINALLY!!!! Kim kommer bli en jättebra mamma av vad man ser hur hon är mot masey! Och äntligen vi alla vet att hon har väntat länge hennes dröm är ju att bilda en familj och äntligen fick hon som hon ville. Är så glad!!!


Thank you 2012

2012. För alltid i mitt hjärta. Studenten. Insåg hur mycket livet har att erbjuda. Hittade motivationen. Valde att satsa på min egen dröm. Blev utbildad makeupartist inom skönhet och inom snar framtid alltså 19 januari kommer jag vara utbildad makeupartist inom både skönhet och karaktär. Min ängel till syster förlovade sig med sin andra halva. 2012... Allt hände så snabbt, vill nästan inte lämna det här bästa året.
2012 förändrade mitt liv och jag älskar livet tack vare det! Tack för det här året. Nu ska vi se om 2013 kan knäcka det :)
2012, you are beautiful, you have been great and you are truly unforgettable!


New years nails

Passade på att fixa naglarna när jag va hos beckis.
Använt svart nagellack och lila glitter nagellack från Gina tricot. Täcker jättebra och torkar snabbt. Målade bara ett lager svart nagellack. Tummen upp!


Is it evening already?

Jag har verkligen vänt på dygnet. No good!
Vaknade runt två idag och låg i sängen till tre kändes som klockan va typ nio på morgonen. Vaknade åt nudlar till frukost gick hem till rebecka för hjälpa hennes mamma och hälsa på sjuklingen rebecka som har haft nackspärr i några dagar nu usch stackaren :( febecka kommer alltid vara vår bebis kan inte fatta att hon fyller 13 i mars.... Näääää hon är alltid bebis i våra ögon haha!
Fixade hennes naglar och mina också för den delen hon hade så fina färger :)
Nu är jag hemma och ska sätta på nån serie.
Puss


Gämz bäjz

just nu är jag påväg till en tönt.. Längtar inte ens att träffa henne jag längtar tills jag träffar hennes lillasyster aka my best friend! Ska gosa sönder bebisen!
Det blir en kramkalas idag för safana kommer också som är här för vacay hon pluggar nämligen i Polen och farhia ska man också pussa på. Inga kramar och pussar till gämz haha nej skoja.... Hon har bakat mango cheesecake så självklart!
ska bli mysigt med tjejerna!


Moon river and me

Alltid skönt att kolla på gamla klipp på pålitliga audrey. Min godnatt visa!
Godnatt hjärtisar


Last friday of 2012

2012 kommer jag alltid att komma ihåg :) bästa året i mitt liv!
Vaknade idag med en stark känsla av saknad för gymmet. Men kände mig lat också. Fast måste ändå gå ut och ta hand om lite ärenden så kan passa på att träna lite om jag ändå ska gå förbi gymmet.
Hoppas ni har en fin fredag!

Dör för den här bilden hahahaha


Long time no see

Tänkte lägga upp dagens smink tidigare men orkade inte haha :(

Ögon:
MUS Smog
Guld skimrig skugga från Natural Palette
HM Liquid eyeliner
MUS Multi Lash mascara

Kinder:
MUS Smog
MAC matte bronze
MUS Peach
MAC Mineralize Skinfinish Soft and Gentle

Läppar:
Estée Lauder Dune rose


Mys

Södermalmste, brieost, geisha och ferrero rocher. Mys helt enkelt!


Torsdag

Hej!
Idag va jag i stan igen träffade min gämz och träffade min syster lite snabbt. Köpte inget allt är ju nästan slut haha!
Nu är jag med pappis och kollar på indiana Jones!


Yesterday


LOVE

My new things! Speciellt skorna <3 min bästa investering idag är helt klart zara skorna med röd och beige detaljer. Skrek när jag såg dom haha!
Dom blåa är så fina provade dom med leopard jeans och HEJ MATCHING!! snygga! Blir galen när jag ser skor... Bokstavligen.
Köpte lashes oxå för snart är det nyår woho. Men köpte inte så värst mycket allt är ändå så onödigt jag köpte saker jag behövde som tex kostym byxorna från ginatricot. Behöver svarta plagg ju mer desto bättre för mitt yrke som makeupartist. Och örhängena ska vi inte ens tala om. GORGEOUS. Bästa shoppingen blev det efter skorna. Pure love :)


Wishlist


Christmas makeup

Igår såg man ut såhär!

Ögon:
Guld ögonskugga från Natural Palette
MUS Smog
Hm Liquid eyeliner
MUS Glitter eyeliner holiday
Svart penna, maybelline

Läppar:
MUS Läppenna russian red (som jag inte hittar nu, asså åh!)
MUS Clear gloss Virgin

Kinder:
MAC Bronzing powder matte bronze
MUS Smog
MUS Peach
MAC Minerlize Skinfinish Soft and Gentle


Merry christmas

God jul på er alla!
Nu väntas det massor med mat i magen och ha det jättemysigt med nära och kära. Det blev en enkel guldig makeup med röda läppar of course snart kommer det bilder.
Ha en fin jul!


New in: Blush metal cherry

Köpte bara en skugga från utförsäljningen för jag fastnade inte för de andra färgerna men det var något med den här! Tänker använda den mest som en ögonskugga även om det är en blush men den kommer passa fint med en svart eller brun sotning!


Happy india

Kom precis hem från en underbart god middag i restaurangen happy india! Rafael jobbade idag så fick se han in duty haha men omg maten var så god! Rekommenderar det stället verkligen!!


Last day

Hej!!
Kom hem idag och ba: YESSS no more work! De va sista dagen på jobbet för mig idag och om jag har längtat!
Fast är lite ledsen över att det är lov från skolan också.. Sen är det bara en vecka jag går i januari sen är jag färdigutbildad inom karaktär. Men kommer sakna alla så mycket :( vi tjejer måste hålla kontakten! I alla fall vi som bor i Stockholm!
Innan jobbet åt jag med min syster sen träffa vi fiona och köpte varsin gudomlig donut från jul marknaden. Dom är så mäktiga och goda. Passa på medans dom finns!
Det åt vi på vår rast det va så gott!
Nu ska jag måla nagellack och sen sova.
Godnatt!


Fröken Julie Disney style


Godmorgon?

Vaknade imorse heeelt död kunde inte ens ta mig upp från sängen låg där typ döende. Så jag gick inte till skolan skulle aldrig klara av skola och därefter direkt jobb till elva never ever. Så jag sov tills nu!
Ska försöka äta nåt. Snart kommer det sminkbilder upp från skolan!
Puss


Stress

Kom nyss hem från ett stressigt och jobbigt och irriterande och fult och blä pass på jobbet. Lider av huvudvärk och ont i axlarna och ryggen nu -.- oj vad mycket jag klagar... Men äh :)
Det va kul i skolan i alla fall få emelie fyller år och vi fick shoppa loss! Det var utförsäljning i min skola så det va en produkt för 50 och TRE FÖR HUNDRA... allstå 6 för bara 200!!!! Kan ni fatta! Vi shoppa loss hahaha men bästa priset ju man ska ju passa på. Annars kostar EN Smink borste upptill 300 kr.... Och så åt vi skum tomtar och hade roligt :)
Nu ska jag sova godnatt!!


Over and over again

Godmorgon!
Uppe med tuppen idag för jag ska till doktorn... Varför är sängen skönare på morgonen? Ville verkligen inte gå upp. Och den verkar så varm och skön när man kollar på den.. Åh vill tillbaka!
Efter doktorn ska jag till skolan och sen vidare till jobbet, same old. Känner på mig att det kommer att bli en låååång och tröttsam dag!


Gnäll

Åååååhhhhh. Orkar inte. En hel vecka tills lov och bara ligga i sängen. Den här veckan kommer gå så långsamt jag orkar inte.
Inga dagens smink på länge för att jag sminkar mig likadant varenda dag. Bas, brun skugga, eyeliner och mascara. Nothing special.
Idag blir det smink möte, skola och jobb sen sova jag vill sova nu men måste springa till tåget puss hej!


Hard work pays off

Idag blev vi klara med julpyntet finally! Det är så mysigt här hemma nu. Tänker stanna här förevigt.
Sen blev det jobb.. Usch vad irriterad man blev på jobbet idag. Det är ingen freakin militärskola som dom har nog uppfattat det som. Pappa gjorde oss på bättre humör när vi åkte till Max och åt en god middag.
Jag hatar att va sjuk är jättedålig på det känner mig alltid så hjälplös och sådär vill bara ligga i sängen. Just nu har febern kommit åt mig också så får droga alvedon dom här dagarna. Åhh längtar tills nästa vecka är över för då slutar jag jobbet och då har jag minsann jullov! Woho!


Drinkning tea while chitchatting

Hej!
Igår var vi hos vår vän joyti och hade det galet mysigt! Drack te ur fina kopp och åt massa gott :) mysigt helt enkelt.
Just nu är jag nyduschad och located i mitt nystädat rum. Och ja, sjuk har man blivit. Inte okej!!!
Snart blir det jobb, ska försöka klä granen innan med sister mister.
Puss!


Free

Älskade lördag! Då är man ledig Mmm så skönt!
Vaknade typ en timme sen har hunnit äta frukost och börjat städa mitt rum. Nu har jag tagit en paus och tänker: vad tänkte jag med när jag rensa bland mina kläder... Det är kaos i mitt rum just nu. Det är bara att keep going haha ångest.
Nu ska jag fortsätta!
Ha en bra lördag


Fun at work

Hello!
Kom hem ganska nyss och har suttit på soffan jätte länge. Är trött men inte sova trött så kanske ska kolla på nån serie :)
Idag efter skolan åt jag min syster och fiona på Burger king innan vi skulle åka till jobbet. Sen blev det ett spontan donut köp på plattan! Vi sparade det till vår rast och OM vi längtade. Fick prova på nytt på jobbet så det va jättekul idag! Tiden gick så fort. Och den där donuten satte så fint.
Nu ska jag chilla galet för det behöver jag. I <3 alonetime. Ibland behöver man det!
Godnatt!


Dead girl

Såhär skulle jag se ut om jag hittades död mitt i skogen. Mystiskt! Ganska svårt att få med allt på bild men det var jättekul att sminka sig såhär och se sig själv... Död. Läskigt!!!


12

Godmorgon 12.12.12!
Vaknade upp idag lite sjukare än krasslig hals vilket jag har haft i några dagar men idag känns det mycket värre.. Åh jag hatar att va sjuk speciellt nu när jag inte har råd att ligga hemma. Får kämpa mig igenom det!
Idag blir det fantasy makeup i skolan och sen direkt hem äta och sen jobb igen!
Ha en bra dag :)


Mat

Kom precis hem från jobbet och sprang raka vägen in till duschen och nu blir det kvällskäk är så himla hungrig!
Köttfärsmacka Mmm :)


Todays lesson

Hej!
Idag sminkade jag en klasskamrat till en zombie men kan inte lägga upp några bilder från det så ni får bilder från idag när jag får ett stort sår! :)
Nu ska man snart iväg till jobbet med systern. Ha det bra!


Saturdays look

Kunde inte blogga för blogg appen var typ jätte konstig jag bloggar bara från mobilen oftast så här kommer lördagens look!

Ögon:
MUS Cupcake
Ljus skimrig skugga Natural Palette
MUS Eyepencil Chocolate Cheesecake metallic
Hm Liquid eyeliner
MUS Multi Lash mascara

Kinder:
MUS Smog
MUS Posh
MAC Mineralize Skinfinish Soft and Gentle

Läppar:
Estée Lauder Dune rose
MUS Baby


Smink julgalan

Gillade den här sminkningen jag gjorde på en dansare på julgalan och hon passade verkligen i det!!
Använde Pollution från mus och silver glitter från mus fast glömt vad det heter!


Baby Shower

 
I lördags var vi på Fahimas babyshower! Det var jätte trevligt och dessutom så fick jag äran att sminka henne!
 
Ögon:
MUS Cupcake
MUS Muffin
Rosa skrimrig skugga från 88 Natural Palette
MUS eyepencil Black 
MUS Cake Eyeliner
Ardell 105 Lashes
MUS Multi Lash mascara
MUS Tri Brow Color
 
Bas:
MUS Studio foundation Camel och Ultra
MUS Loose Powder Milk
 
Kinder:
MUS Smog
MUS Ginger
MAC Mineralize Skinfinish Soft and Gentle
 
Läppar:
MUS läppenna Natural
MUS Läppstift Mandy
MUS Clear Gloss
 

Julgalan

Godmorgon!
Igår va jag och sminka dansarna på julgalan. Det va jätteroligt och maten va så goood. Det var julbord och buffé. Dom hade gjort allting så fint!
Här kommer lite bilder. Tog lite på bilder på dansarna som jag sminkade men jag tog bara bild på två tjejer det va så himla stressigt man glömmer ta bild på sminket!
Hoppas ni har en fin dag :)


Tired girl

Vaknade upp idag jättetrött och när jag kommer fram till skolan så fick jag veta att jag ska jobba på julgalan idag. Jag visste ju att jag skulle göra det men glömde det helt!! Får kriga mig igenom idag hehe.
Just nu håller vi på och experimenterar med sår och sånt äckligt!
Pussss


Dagens enkla

Sminket hann rinna bort när jag gick ut i det här vädret så... Nu vet ni att inte sminka er idag!

Ögon:
MUS Smog
MUS CS Bloom
hm Liquid eyeliner
MUS Multi Lash

Kinder:
MUS Smog
MUS Ginger
MAC Mineralize Skinfinish Soft and Gentle

Läppar:
MUS Muave Berry


Brännskador och skärsår

Idag lärde vi oss brännskador och skärsår. Det va jättekul! Lite äckliga bilder men äh :)


Trött

Brrr fryser! Det har jag gjort sen jag vaknade och är så himla trött. Gick och la mig tunt tolv igår och kunde inte sova alls. Men till slut gick det.
Idag ska jag ha min tjockis kavla och massa lager kläder på mig. Tänker inte frysa som igår som en dum idiot. Det finns bara dåliga kläder inte väder right?... Hahaha yeah right :)
Hoppas ni har en bra dag


Porträtt


Bollywood twime

Va på ett litet bröllop!

Ögon:
Alla skuggor från Natural Palette
H&M Liquid eyeliner
MUS Multi Lash

Kinder:
MUS Posh
MUS Smog
MAC Minerlize Skinfinish Soft and Gentle

Läppar:
Estée Lauder Dune Rose


Hennafest

Dags för en liten hennafest hos rebecka!
Såhär ser jag ut idag.
Ha en kul lördag guys!

Ögon:
Elf eyelid primer
MUS Smog
MUS Cupcake
Brun och guld skugga från Natural Palette
MUS Eyepencil Chocolate Cheesecake Metallic
MUS Multi Lash

Kinder:
MUS Smog
MUS Fresh
MAC Bronzing powder Matte Bronze
MAC Minerlize Skinfinish Soft and Gentle

Läppar:
Estée Lauder Dune Rose


RSS 2.0