New in<3


Den här långa cardigan... Helt klart min nya kärlek! <3 

Focus on the lips



Hej beauties!
Tänkte visa en enkel makeup look jag gjorde ett tag sen. Jag älskar när man inte har så mycket runt ögonen men lägger typ all fokus på läpparna. Så snyggt och så höstigt tycker jag! :)

Ögon:
Bronzer in the crease
Elizabeth arden mascara bara lite grann

Kinder:
MAC Bronzing powder Matte Bronze
MAC MSF Soft and Gentle

Läppar:
RiRi Hearts MAC Talk That Talk lipstick

dead


Ligger hemma och känner mig som en döing. Ont i hela kroppen. I need chocolate. Nu ska jag fortsätta ligga i sängen och käka choklad. Hejdå

Riri woo PRO longwear lip pencil





Köpte den här röda läppennan från RiRi Hearts Mac kollektionen. Den är superfin! Vanlig röd läppenna not so much more to say. Gillar förpackningen men det är ju obvious! :)
Kom hem från jobbet ett tag sen och nu har vi gäster. Längtar tills det är dags att äta....
Puss från hungrig tjej

Change of lips


I torsdags hade jag kul med olika looker. Hade först lila läppar som jag bloggade om. Sen tog jag fram Cherry läppennan från MAC och måla över det och satte håret i en tofs. Jag gillar den här looken! 



Cooling


Haha fett söt!


Welcome home baby


Ett riktigt spontanköp!
Måste berätta först hur det här gick till.
Kom hem från jobbet igår och då valde min mobil att dö. Rip min iphone 4S en riktig krigare var den. Så där va jag i köket och insåg att jag inte har nån lur. Panik! Candy Crush? Hur ska jag göra?
Så min plan då var ju att lämna in den så det skulle jag göra idag. Gick in med en 4s kom ut med nya 5s som kom ut just idag! Och jag hade ingeeeen aning om det. Så som min syster sa igår: allt händer för en anledning.
Yes indeed! Jag är jättenöjd :) och den är så fiiiin. I love it :) 

Touch of purple


Hej beauties!
Alltså.. Jag har typ 3 looks att visa er. Idag har jag haft diva läppstift på läpparna och sen blev det lila så som på bilden och nu sitter jag med röda läppar. Sånt händer på jobbet haha! Har till o med haft tre olika hår frisyrer. Oh well vad ska man göra när det inte finns så mycket att göra på jobbet? :) 

Ögon:
MAC Fluidline Blacktrack eyeliner
Elizabeth Arden Mascara

Kinder:
MAC Studio fix puder NW45
MAC MSF Soft and Gentle

Läppar:
MAC Magenta lip liner
Lila läppstift från läppstift palett köpt från eleven.se


Varning för känsliga läsare: HALLOWEEN TIME

Halloween sminkning nr 2! 
This time är det lite mer åt det blodiga hållet :) tycker det ser skitäckligt ut men hey det är ju så det ska vara! 
Det var skitkul att bara experimentera med sminket. 
Jag har använt:
Vax
Sealer
Konstgjord hårt blod
Konstgjord fresh blod 

Maybe gör en tutorial på denna också! Har gjort en tutorial på ärr sminkningen som kommer upp i veckan. Ha det bäst!






Tisdag


Hej på er!
Bloggen har fått stå stilla men men.. Har jobbat för det mesta. Idag vaknade jag med huvudvärk men drog ändå till jobbet hoppades på att jag skulle må bättre. Men nu ligger jag här på soffan med feber. Åh orkar inte just my luck
Det blir vila från o med nu, godnatt!

Pink


Torsdags look :)

Never too late


Förra veckans look från tisdags.

Ögon:
MAC eyekohl pencil Smolder
MAC Ricepaper

Kinder:
MAC Studio fix puder NW45
MAC MSF Soft and Gentle

Läppar:
MAC Diva med ett läppglans över 

Wops


Hej på er :)
Vart lite off här i bloggen idag men hade en nice felfri dag. Började framför tvn, frukost och sen passade jag på att kötta lite i gymmet. Har inte vart där på ett tag så det kändes! Kom hem och njutit av min free time.
Godnatt!

Curls


Hej på er!
Har börjat med lockigt hår igen. Jag har mina perioder med det. Kommer ihåg en period så hade jag det hela tiden det var då jag insåg hur mycket det slet på håret! Men lite ibland skadar ju ingen :) i love it. Det här var igår jag tycker det var lite extra lockigt igår och jag vet inte vad jag gjorde annorlunda! Måste klura ut det för jag tyckte verkligen om det.
Just nu sitter jag på jobbet och läser en tidning en såndär som kostar 19 spänn och massa idiotiska skvaller i. Vem orkar hitta på saker och skriva om det? Hahaha det är komedi. Och undra vilka som faktist tror på såna här töntiga skvaller tidningar.. Inte jag iallafall jag blir typ sjukt irriterad vill slänga tidningen på väggen... Okej nu har jag tråkigt.
Ha en fin dag! Puss på er

Riri hearts mac: talk that talk





Tänkte visa det jag köpte från RiRi Hearts Mac kollektionen. First up är Talk that talk läppstiftet. Färgen är heeelt matt och den är ganska torr i konsistensen vilket gör så att den håller länge! Jag älskar färgen. Det skriker Rihanna om den tycker jag. Den åker nog på i veckan! :) 

Scarface



Hiiii! Yayy det är halloween månaden och det betyder bara massa roliga och läskiga sminkningar vilket jag älskar att se. Men jag är så lat när det gäller att göra det haha så det är ett mirakel att jag ens gjorde det nån dag sen! 
Här har vi ett ärr. Vad tycks? Jag tycker det ser verkligt ut och lite läskigt att se sig själv med det om jag ska vara helt ärlig :p
Undrar om jag ska göra en tutorial på det här och lite halloween sminkningar? Hmm..
Oh well, jobbade idag och är helt slut. Degar framför tvn nu. Matchen är på men tittar inte direkt kollar bara upp om det är nåt mål haha.
Aja godnatt! 

New week


Godmorgon!
Alltså är det bara jag eller går dagarna skitsnabbt? Sjukt.
Såhär sminkade jag mig igår då vi gick hem till beckis o raffi för lunch och tvspel. Kände inte för något speciellt så ganska tråkig sminkning. Fast satte på diva läppstiftet senare kände för lite mer färg.

Ögon:
MAC Smolder eye pencil 
Elizabeth Arden Mascara

Kinder:
MAC Studio fix powder NW45
MAC MSF soft and Gentle

Läppar:
MAC lip pencil Lasting Sensation
MAC lipstick Taupe

Taupe


Perfekt matt och nude färg tycker jag.  Lite mer åt det bruna hållet! Den heter Taupe. 
Godmorgon eller god dag :) har varit vaken ett tag nu. Igår efter jobbet blev det god familjemiddag hos Musse. Jag var så trött när jag kom hem att jag slockna direkt! 
Älskar att solen skiner det är fin höst dag idag :) är det bara jag som längtar till vintern? Kan det snöa nån gång? Hahaha första gången jag längtar bara för jag köpt en ny jacka som jag ska visa snart! :) 
Ha en fin dag pusspuss

Landscape Green


Hey beauties!
Idag var det theme look day på jobbet vilket jag älskar :) 

Ögon:
MAC Acrylic Paint "Landscape green" from the Rick Baker collection
MAC Opulash Mascara

Kinder:
MAC Cremeblend Blush "Glamour Feast" from the Indulge collection
MAC Cream colour base "Pearl"

Läppar:
MAC Lip pencil Vino
MAC Lipstick Viva Glam 2


TULIP PINK



Ögon:
MAC Swiss Chocolate
MAC Sketch
MAC Espresso
MAC All That Glitters
MAC Blacktrack Fluidline
Elizabeth Arden Mascara

Kinder:
MAC MSFN Give me sun 
MAC Blush Royal Sunset
MAC MSF Soft and Gentle

Läppar:
Rouge dior rose tulipe tulip pink


Fave Angled brush: MAC brush 263



Min absoluta angled brush från MAC! Perfekt storlek för mina ögonbryn. Ni som inte har hittat den där perfekta sneda borsten try this one. Jag älskar den och tycker att den funkar skitbra! 

Chili on my lips




Såhär såg jag ut igår!
Hade mitt nya läppstift Chili från MAC på läpparna. Jag ääälskar den här färgen. Inte alltför rött in your face men fortfarande en pop of color :) 
Just igår hade jag den här och Viva Glam 2 läppstiftet lite över det.

Ögonskuggorna är från RiRiHeartsMac paletten "Her Cocoa". Var tvungen att prova på det samma dag jag köpte den hihi. Im in love with it! Så fina guldiga nyanser :) 

RIRI HEARTS MAC


Igår kom Rihannas kollektion från MAC ut i butik! Jag var först på plats i Åhlens och sedan sprang jag till Skanstull där dom hade fått in lite mer saker.
Hela den här tiden tänkte jag bara: BARA jag får tar på bronzern så är jag nöjd för jag föll hårt för den! Det är förpackningen jag döööör för.
Men det blev lite mer än så :) jag är supernöjd med produkterna och ska inom snar tid att visa dom här i bloggen lite mer detaljerat! 
Godmorgon på er och hoppas ni har en bra dag :)

MAC RICK BAKER COLLECTION


Idag var det workshop i Mac åhlens! Vi pysslade med nya Rick Baker Kollektionen. I love it! Det va Halloween i åhlens idag haha. Är ni redo inför Halloween? Jag är! 
Dom visade lite demo och hur man kan använda produkterna. Sen fick man testa på varandra! Jag fick sminka fina Julia här! 

Först tänkte jag lägga fokus på ögonen men sen kom Julia på att jag kan testa på jokern! Haha tidmässigt var jag typ screwed men det sket jag i och went for it! Jag tycker det blev as ballt :) först tänkte jag bara lämna det helt svart men kunde inte låta bli och lägga skuggor på! 
Och visst är hon snygg!? Gorgeous :)


Diva



Its finally mine!!! Ni vet inte hur mycket jag kriga för den här. Den säljs ju som smör -.- iallafall nu är den äntligen min. Its so purrtyyy :) Färgen är skitsnygg nu i höst/vinter! 

Mondays are not so bad after all


Hellooo :) idag träffa jag sötaste gamze vi åt i donken det vanliga och gick runt i stan!


Efter det bestämde jag mig för åka hem men jag hamnade i espresso house med min syster och Musse. Det var najsprajs. 
Nu kollar jag på tv men ska alldeles strax gå och lägga mig ska upp tidigt imorn!
Ha det bra!

Mys fredag med sister mister




I fredags var jag ledig då var det mys fredag med min syster! Vi började dagen med nybakade kanel bullar som hon hämtade gulle!
Sen på kvällen blev det pizza och senare kollade vi på serie och åt massa gottis saker! Verkligen välbehövd ledig skön dag :) 
Nu ska jag fortsätta jobba!

Afterwork dinner


Hellloo
Efter jobbet igår åt jag middag med Julia hon har varit bortrest så det var time att äta vår middag på jensens! 
Varför är det så att man alltid äter på jensens? Hahaha är typ stammis där nu.
Men aja annars då? Jobbar för fullt sitter faktist på jobbet nu och käkar choklad min trogna vän!
Ha en fin söndag :)

Classy



Hej på er! 
Idag är man ledig woho :) tänkte passa på visa lite shopping. Jag köpte dom här typ mer än en månad sen jag glömmer alltid att visa min shopping men det kommer upp sakta men säkert :) dom är köpta i bikbok kommer ihåg att det var värsta rean så jag fick hem massa saker och i like them a lot så klassiskt fina. 
Idag blir det bara vila vila äta vila äta!
Ha de bra :)

Smokey


Igår var det smokey eyes look på jobbet! Produkter från nya kollektionen Indulge.


Ravishing


I love this color! Den blir sådär nude men med lite färg i också så man ser levande ut haha. Älskar den så fin :)
Annars då? Varit och jobbat i MAC Åhlens. Kom hem nån timme sen och åt middag. Nu sitter jag och vilar och tittar på America's Got Talent tycker det är så kul att se vad alla gör för nåt! 
Ha en fin kväll! 

Dinner






Glömt lägga upp bilderna från lördags då jag åt middag med systern och quree. Vi åt tills vi mådde illa...

Petrol blue



Jag kände att jag behövde en blå glittrig penna från ingenstans! Jag kunde inte riktigt släppa taget om den så den fick följa med mig hem. Visst är den fin? Kommer bli så fint att ha den nu i höst och vinter. I cant wait! 


glossybox "Beauty that matters"

Här är månadens Glossybox! :)
Den där ögonmasken ska bli kul att testa. Annars fick man lite... tråkiga saker. Schampoo och shower oil behöver jag verkligen inte fler av.....
Annars tycker jag nagel balsamet låter intressant. Mina naglar blir så torra nu när kylan är här. 
Mineral shimmer powder ska man testa också! I love shimmer :)
Hoppas nästa Glossybox blir lite mer roligare!
Har varit ledig idag så det har varit en jätteskön dag faktist. Min kropp behövde vila. Jag sov till 11 sen sov jag igen runt 2. Sköönt!
Nu ska det bli middag.
Puss!
 

RSS 2.0